Vaddisznó bérhajtás

Vadkárelhárítás

Vaddisznó bérhajtás
Österreich
előző
következő

Vaddisznó bérhajtás

Vaddisznóhajtásból rémálom! Hogyan lehet elkerülni?

Megtörtént eset...

Az olcsó vaddisznóhajtó csapat ígéretes megrendelést kapott. A vadásztársaság 12 fős osztrák vadászcsapatot szervezett vaddisznóhajtó vadászatra. A hajtócsapat 4 tagja vonult fel hét, első szezonos „disznóskutyával”. Elindult a vaddisznóhajtás.

Három kutya szagot fogott, azonnal eltűnt. A csapat boldogan eredt a kutyák után a két hajtás közötti pihenőben, de gyorsan kiderült, hogy az ebek őzre futottak. Idő közben másik két kutya is szagot fogott, eltűntek, és a vadászat végén sem kerültek elő. A vadász csapat 15-ös terítékre számított a hajtási napon és bár bőséges volt az erdő vadállománya, hatalmas csalódottságukra csak két trófeát vittek haza, pedig egész Ausztriából utaztak a jó nevű társaság, ígéretes területére.

A vaddisznóhajtás teljes kudarca egyértelműen az olcsó és felkészületlen bérhajtó csapat felelőssége volt. Itt azonban még nincs vége a történetnek.

Mi lett a következmény?

 • Az elégedetlen vadászok biztos, hogy soha többé nem jönnek ehhez a vadásztársasághoz.
 • A vadásztársaságnál nem csak a csalódott, pénzes megrendelőket vesztették el, de napokig szitkozódtak, mert a hajtás során elveszett kutyák ugyan megkerültek, de még napokig visszajártak és zavarták a területet.
 • A hajtó csapat is rosszul járt. Azon felül, hogy a társaság soha többé nem hívja őket újra, az egyik disznó úgy megsebesített egy kutyát, hogy az még hónapokig nem állhatott hajtósorba.

Mi ebből a tanulság?

Profi hajtócsapatra kell bízni a vaddisznóhajtást, vagy ugrott a jól fizető megrendelő!

Ha ez az eset véletlenül Önnel történt volna meg..

Gondoljon bele, vajon mennyivel több bevételre tehetett volna szert az Ön vadásztársasága, ha profi bérhajtókkal dolgoznak és ez a vadászcsapat a következő években többször is visszatér?

Gondoljon bele, mennyivel jobb érzés lett volna, ha a vaddisznóhajtás után az osztrák vadászok, heves gratulációk közepette, örömittasan térnek vissza, 2 helyett 15 trófeával?

Vajon mennyivel növelhetné a vaddisznóhajtásra kiajánlott árat, ha a profi bérhajtóknak köszönhetően Ön biztos lehetne abban, hogy felejthetetlen élményt szerez a vadászoknak?

A többlet profit, az elégedett, visszajáró ügyfelek, a profi szervezésért járó elismerés, mind egy telefonhívásra van Öntől!

Ha trófeákban gazdag vaddisznóhajtásokat, elégedett, visszatérő vendégeket szeretne, bízza a munkát az ország legfelkészültebb, profi bérhajtó csapatára, válasszon minket!

Nem a levegőbe beszélünk! Győződjön meg róla saját szemével is, hogy:

 • Kizárólag szerződéssel, céges számlára dolgozunk (egyedül az országban)
 • 70 kutyát tartunk és képzünk folyamatosan, akik az év 10 hónapjában folyamatosan hajtóvadászaton vesznek részt, éles helyzetben. Tapasztalatuk össze sem mérhető a legtöbb disznóskutyáéval.
 • 13 év alatt több mint 400 sikeres, pozitív élménnyel zárt vaddisznóhajtáson vagyunk túl
 • Minimum 2-3 szezonos, tapasztalt, „disznótiszta” kutyákat viszünk terepre. (A disznótiszta annyit tesz, hogy más vad szaga nem tereli el a kutya figyelmét.)
 • A maximális hatékonyság érdekében mindig több kutyát viszünk a kelleténél, hogy a fáradt,esetleg sérült ebet azonnal pihentre cserélhessük
 • Bizonyos kutyáink munkavizsgával is rendelkeznek
 • Terepjáróinkkal a nehezen járható területeket is elérjük
 • A kutyanevelés, a hajtó vadászat számunkra nem pusztán hobbi, nem is munka, ez életforma.

Az élménydús, trófeákban gazdag vaddisznóhajtás megszervezéséért, elégedett, visszajáró ügyfelek szerzéséért, keressen fel telefonon, vagy kérjen visszahívást!

13 éves tapasztalatommal szívesen válaszolok további szakmai kérdéseire.

Veszprémi Zsolt

Kérjen visszahívást